Logo

Noen som har prøvd dette? HTS9800W/12

Skriv et svar
01.10.2006 13.46.27 #1 av 3
Postet av: skeide
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/HOME_AUDIO_VIDEO_GR_NO_CONSUMER/HOME_THEATRE_SYSTEMS_CA_NO_CONSUMER/consumer__RS_FEATURES_HOME_AV_CAT__R_WIRELESS_SPEAKERS/catalog.jsp?language=no&country=NO&catalogType=CONSUMER&proxybuster=NN1ZT3PJYICIPJ0RMRCSHQVHKFSESI5P

Lurer på dette anlegget, men finner få forhandlere som har det. Er det noen som har sett dette i levende live?

Noen som vet om det er muig å ikke bruke stativene, men bare skru høytalerene rett på vegg?

Og hva er skjermen som vises i fremgrunnen på bildet?
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
01.10.2006 17.32.13 #2 av 3
Postet av: Amadesus
Har ikke sett dette anlegget i noen butikker ennå jeg heller, men tror nok at den skjermen du ser i forgrunnen er selve dvd avspilleren og forsterkeren med display på for hele anlegget. Vil anta at man kan henge anlegget opp på veggen og at man velger om man vil benytte stativene som følger med for høyttalerene. Dette anlegget har blitt testet av bladet Hjemmekino tidligere og fikk karakteren 4 (av 6). Fikk + for god design, trådløse høyttalere, center bak, og god fjernkontroll.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
07.10.2006 18.27.11 #3 av 3
Postet av: Jack_is_back
"Amadesus" skrev:Har ikke sett dette anlegget i noen butikker ennå jeg heller, men tror nok at den skjermen du ser i forgrunnen er selve dvd avspilleren og forsterkeren med display på for hele anlegget. Vil anta at man kan henge anlegget opp på veggen og at man velger om man vil benytte stativene som følger med for høyttalerene. Dette anlegget har blitt testet av bladet Hjemmekino tidligere og fikk karakteren 4 (av 6). Fikk + for god design, trådløse høyttalere, center bak, og god fjernkontroll.


Dette anlegget selges bl.a hos Siba,og så finnes det hos en Philips butikk i Oslo, http://www.nse.no/

Lykke til !
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar