Logo

PC kopling til PDP-435FDE

Skriv et svar
27.11.2005 10.50.04 #1 av 2
Postet av: Stefan
Har en Pioneer PDP-435FDE plasma og ønsker å vise bilder fra Medion bærbar PC på plasmaskjermen i tilnærmet HD kvalitet.

PDP-435FDE har ikke VGA inngang for PC på fronten av media receiveren, som HDE modellen har. Har derfor forsøkt å kople DVI-utgang for ekstern skjerm til HDMI inngang 3 på media receiveren.

Skjermkort i PCen er ATI Radeon 9700 AGP. Bruker utvidet skrivebord med skjerm 2. Skjermkortet oppdager at skjerm 2 er en plasma av modell PDP-R05. Bildet vises på plasma, men litt forvrengt og bare over en del av skjermen (i øvre halvdel dersom jeg bruker kun DVI, i høyre øvre del dersom visning er både på LCD og DVI).

I skjermkort oppsett for visning er det ikke mulig å krysse av for "bildet skal vises over hele panelet". Vet ikke om det har noe å si.

Har hatt kontakt med Pioneer Norge som sier at HDMI inngangen er en ren video-inngang som mangler sync og andre protokoller som trenges for å kople til PC.

Finnes det muligheter for å kople FDE modellen til PC, ev. vha. eksterne formatkonvertere fra DVI til HDMI?

Har noen andre gode tips for å få dette til?
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
27.11.2005 11.33.05 #2 av 2
Postet av: arntos
Se på avforum, der er det en tråd ang PC til 436FDE, prinsippet skulle bli det samme. Det er vist mulig å få det tilnærmet helt bra ved litt tuning av skjermkortet.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar